נווד מכיל Affiliate links והוא חבר ב- Amazon Associate Program, ברכישה דרך אחד הקישורים לאמזון, אנו עשויים לקבל גמול ללא תוספת מחיר עבורך. זוהי תמיכה משמעותית באתר ועוזרת להשאירו נקי מפרסומות.

אוזניות ביטול רעשים הטובות ביותר (Noise-Cancelling Headphones)

בחרנו את אוזניות ביטול רעשים הטובות ביותר שתוכלו להצטייד בהן כדי להנות מהמוזיקה ולהשקיט את העולם סביבכם. השקענו שעות רבות במחקר והאזנה כדי להמליץ על האוזניות הטובות ביותר.
אוזניות ביטול רעשים הטובות ביותר/ צילום: מערכת נווד

סביב אוזניות לביטול רעשים (Noise-Cancelling Headphones) יש הייפ בשנים האחרונות. סטודנטים, נוודים דיגיטליים, עובדי הייטק ודומיהם מיהרו להצטייד בהן כדי להרוויח את השקט והיכולת להתרכז, לעבוד או ללמוד בחללים ציבוריים כמו אוטובוס, רכבת, מטוס, בית קפה או החלל המשותף במשרד. גם אנחנו הצטיידנו באוזניות ואהבנו. אולם כעת, בעידן הקורונה, כאשר ההייפ של אוזניות מסוג זה הולך ומתגבר החלטנו להעמיק, לחקור, ולבדוק בעצמנו כדי לבחור את אוזניות ביטול רעשים הטובות ביותר.

אוזניות לביטול רעשים יכולות לסייע להתרכז במשימות שנדרשים אליהן בעבודה או סתם לחטוף כמה רגעים של שקט כשההמולה עולה. עם אוזניות איכותיות המוזיקה תשמע טוב יותר (בלי צורך להגביר יותר מידי) והעולם מסביב ישקוט ככל שנחפוץ, כמעט. יש אנשים שמרכיבים את האוזניות בלי להפעיל את המוזיקה, רק בשביל השקט, כדי להתרכז או לעשות מדיטציה.

רוב האוזניות מסוג זה כוללות מיקרופון כך שאפשר להשתמש בהן לפגישות וידאו או לשיחות טלפון. האוזניות שבחרנו כטובות ביותר הן אלחוטיות, עם סוללה חזקה ואפשרות לכבות או לווסת בקלות את מצב ׳ביטול רעשים׳.

בחרנו בשני דגמים לאוזניות ביטול רעשים הטובות ביותר:
אוזניות קשת  Over Ear (על האוזניים) – Bose Noise Cancelling Headphones 700
אוזניות In Ear (בתוך האוזניים) – Airpods Pro

קורונה כאן: אם גם אתם עובדים מהבית ושוקלים לקנות אוזניות לביטול רעשים כדי לא לשמוע את יושבי הבית האחרים (בני/בנות זוג בחדר השני, שותפים בסלון, ילדים שלא הלכו למסגרות, משפחות בבידוד) אז תחשבו שוב. לא בטוח שאוזניות לביטול רעשים יעשו את העבודה שאתם מצפים לה. מומלץ שתתחילו בקריאה על מהן אוזניות לביטול רעשים ומי צריך אותן?

למה לצפות: סוני הכריזו לאחרונה על הדגם החדש של האוזניות הפופולריות WH-1000xm4. אנו מצפים לבדוק את האוזניות החדשות של סוני ולהשוותן לBose 700. על פניו, האוזניות זהות בצורתן לדגם המוצלח הקודם XM3, אולם יש כמה שיפורים מתחת למכסה המנוע ותכונות חדשות מעניינות. אנו מצפים לבדוק אם איכות הסאונד הגבוהה של סוני הצליחה להשתפר עוד בדגם החדש, כפי שהם הכריזו. עוד אנו מצפים לתכונה החדשה של חיבור שני מכשירים בו זמנית לאוזניות כך שאפשר להיות מחוברים למחשב ולטלפון יחד, והאוזניות יתנו עדיפות למכשיר אחד. אם אתם מאזינים למוזיקה במחשב ונכנסת שיחת טלפון האוזניות יתנו עדיפות לטלפון עד סיום השיחה ובסיומה יחזרו להעדיף את המחשב ממנו אתם מאזינים למוזיקה. בשורה התחתונה זה יחסוך לכם לחבר את האוזניות בכל פעם למכשיר ממנו אתם רוצים להאזין.
אנו מצפים לבדוק את האוזניות החדשות של סוני ולראות את תגובות הצרכנים והסקירות באתרי סאונד מקצועיים. עד אז השאלה אם הן יצליחו להדיח את אוזניות Bose 700 ולהפוך לאוזניות ביטול רעשים הטובות ביותר, נשארת פתוחה.

ההמלצות שלנו

תוכן עניינים

למה לסמוך עלינו?

חשוב לנו להצטייד בציוד הטוב ביותר (זה ממש לא היקר ביותר), וזה נכון שבעתיים כשמדובר באוזניות יקרות לביטול רעשים. התקשנו לבדוק בעצמנו את כל האוזניות האיכותיות הקיימות בשוק, ולכן כדי לבחור את האוזניות הטובות ביותר פעלנו כך: העמקנו בטכנולגיית ביטול רעשים ולמי היא מתאימה, ביצענו מחקר ברחבי הרשת בו ניתחנו רשומות שנכתבו על ידי אודיופילים באתרים טכנולוגיים מקצועיים שסוקרים בין היתר אוזניות, קראנו חוות דעת וביקורות משכנעות של צרכנים באתרי קניות ופורומים בנושא, התייעצנו עם אנשים שנלהבים מהאוזניות לביטול רעשים שלהם במעגלים הקרובים אלינו ולבסוף בדקנו בעצמנו חלק מהאוזניות.

מהן אוזניות לביטול רעשים ומי צריך אותן?

זו טעות לחשוב שאוזניות ביטול רעשים יכולות לחסום את כל הרעש סביבנו, הן לא. אוזניות מסוג זה נקראות כך בזכות טכנולוגיה אקטיבית לביטול רעשים המובנית בהן (Active Noise Cancelling). אולם, אוזניות איכותיות משלבות ביטול רעשים אקטיבי יחד עם ביטול רעשים פאסיבי.

ביטול רעשים אקטיבי מפחית רעשים סביבתיים לא רצויים מסויימים בלבד, בעיקר צלילים נמוכים כמו רעשי מנוע (של מטוס או אוטובוס) ורעש מכונות (כמו זה של מזגן רועש או מכונת כביסה). המנגנון פועל באמצעות מיקרופונים שקולטים את הרעש סביבנו ומזינים סאונד נגדי לדרייברים של האוזניות לביטול הרעש הסביבתי. אוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי איכותי יהפכו את הטיסה או הנסיעה בתחבורה ציבורית לשקטה ומהנה יותר.
אך מה לגבי אנשים מדברים, ילדים משחקים, שכנים צועקים, כלבים נובחים? הקורונה כאן ויותר אנשים עובדים מהבית וייתכן ששוקלים להצטייד באוזניות לביטול הרעש שעושים יושבי הבית האחרים. במקרה כזה ביטול רעשים אקטיבי לא יעזור, כאן נכנס הבידוד הפאסיבי לפעולה. בבידוד פאסיבי הכוונה למחסום הפיזי בין האוזניים שלכם לצלילים שהסביבה מפיקה – אוזניות איכותיות מצוידות בספוג נוח המכסה את האוזניים אשר נועד לאטום ולספוג את הרעש בצלילים הגבוהים יותר (שביטול רעשים אקטיבי לא יכול להפחיתם).

אם אתם לא טסים הרבה ומחפשים לבטל בעיקר פטפוטי רקע, אוזניות "Over Ear" רגילות  עם ביטול רעשים פאסיבי בלבד ישרתו אתכם היטב. אוזניות קונבנציונאליות (במיוחד אלה שנועדו להקלטה) יהיו זולות יותר ויעשו עבודה טובה בביטול רעש חיצוני של אנשים בסביבתכם.

אם אתם רוצים ללמוד עוד על אופן הפעולה של אוזניות לביטול רעשים אנו ממליצים שתקראו את המאמר הבא: What your noise-cancelling Headphones can and can’t do

הבחירה בין אוזניות בתוך האוזן ("In Ear") לאוזניות על האוזניים ("Over Ear", או אוזניות קשת) תלויה בהעדפה אישית, לכן בחרנו את האוזניות לביטול רעשים הטובות ביותר משני הסוגים.
אוזניות "In Ear" הן קטנות, קלות, כמעט שאינן מורגשות ולכן מתאימות גם לפעילות גופנית. כל זה לא בא על חשבון רמת ביטול הרעשים, אוזניות "In Ear" יכולות לבטל רעשים היטב. אוזניות "On Ear" איכותיות יהיו נוחות במשך שעות על האוזניים, מגיעות עם סאונד איכותי וביטול רעשים ברמה הגבוהה ביותר.
יש אנשים שאוזניות בתוך האוזן מפריעות ולא מסתדרות להם, ועל אותו משקל קיימים אנשים שאוזניות "On Ear" מחממות להם את האוזניים וגורמות להזעה, במיוחד במזג אוויר חם. העדפה אישית כבר אמרנו?

יש טווח גדול של מחירים בשוק האוזניות לביטול רעשים, אנו החלטנו להמליץ על הטובות ביותר שהן בטווח המחירים הגבוה. מכיוון שהאוזניות הטובות ביותר הן יקרות, המלצנו גם על האוזניות המשתלמות ביותר שנותנות את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר ומתאימות למי שמוגבל בתקציב או אינו מעוניין להוציא הרבה כסף ועדיין מעוניין להצטייד באוזניות ביטול רעשים שיעשו עבודה טובה.

איך בחרנו את אוזניות ביטול רעשים הטובות ביותר

ברחבי הרשת קיימות אוזניות רבות המתיימרות להיות אוזניות לביטול רעשים. אין טעם לבדוק את כולן, רבות מהן לא שוות את הבדיקה. את האוזניות המומלצות שכן רצינו לבדוק בחרנו על פי רמת פופולאריות, חוות דעת של צרכנים באמזון וסקירות טכנולוגיות מקצועיות. על פי אלה סיננו את האוזניות לביטול רעשים המומלצות בהן אנו רוצים להתמקד ומהן להמליץ על הטובות ביותר.

כדי להחליט על האוזניות הטובות ביותר בחנו אותן על פי הפרמטרים הבאים:

  • יעילות ביטול רעשים
  • איכות סאונד
  • זמן סוללה
  • נוחות על על האוזניים או בתוכן
  • אופן קיפול האוזניות וגודל האריזה
  • יציבות הקישור האלחוטי (בלוטות׳) ומהירות החיבור בין האוזניות למכשיר המנגן. בדקנו גם האם קיימת אפשרות לחיבור חוטי בנוסף לזה האלחוטי.

אוזניות ביטול רעשים הטובות ביותר ״על האוזן״: BoseNoise Cancelling Headphones 700

אוזניות "Over Ear" אלחוטיות Bose Noise Cancelling Headphones 700 הן אוזניות ביטול רעשים הטובות ביותר שBose הוציאו עד כה, והטובות ביותר, לדעתנו, שתוכלו לרכוש היום. הן בעלות עיצוב מרשים, יקרות אך שוות את ההשקעה למי שחשובים לו ביצועים ונוחות.

Bose 700 אוזניות ביטול רעשים הטובות ביותר
תכולת הקופסה של אוזניות ביטול הרעשים הטובות ביותר Bose 700 / צילום: אמזון

האוזניות מציעות ביטול רעשים אקטיבי מרשים כמו שרק Bose יודעים להציע היום. תוכלו לכוון את רמת הפחתת הרעשים בין 0 ל-10, כך שאם ביטול רעשים מוחלט גורם לכם לחץ באוזניים (Eardrum Suck) או שאתם מעוניינים להיות ערים יותר לסביבה שלכם, תוכלו להנמיך את רמת ביטול הרעשים לרמה המתאימה, כך שרעשים מהסביבה יכנסו אך תשמעו אותם בעוצמה נמוכה. רמות עוצמה כה רבות של ביטול הרעשים אין באף אוזניות מתחרות, מרביתן מאפשרות שלושה מצבים בלבד – גבוה, נמוך וכבוי.
ניתן גם לחבר את האוזניות בחוט לטלפון או למחשב כאשר ביטול הרעשים האקטיבי פעיל. האפשרות לחיבור חוטי חשובה במצבים בהם מעוניינים לחסוך בסוללה, להתחבר למערכת מולטימדיה חיצונית כמו זו במטוס או שצצה בעיה בחיבור האלחוטי (לא שנתקלנו באחת כזו).

איכות הסאונד באוזניות מצויינת, והצליל הטבעי ולא יאכזב אתכם. תקבלו את אותו צליל איכותי בכל שיטה שתבחרו להתחבר עם האוזניות – בלוטות׳, כבל, ביטול רעשים פעיל או כבוי. זהו פרט חשוב לציון כי במרבית האוזניות המתחרות איכות הסאונד משתנה בהתאם לאופן בו האוזניות מחוברות ואינה אחידה כמו באוזניות של Bose.
במידה ואיכות הסאונד הוא הפרמטר החשוב ביותר עבורכם אז דעו כי אוזניות "Over Ear" שאינן נועדו לביטול רעשים ומקבילות בתחומן לרמת האיכות של Bose 700, יספקו סאונד צלול יותר.
המיקרופון המובנה באוזניות איכותי מאוד ושיחות טלפון שביצענו באמצעותן היו ברורות וצלולות. מנגנון ביטול הרעשים עובד היטב גם בשיחות טלפון מגביר את קולות הדוברים ומסנן רעש חיצוני. אלו האוזניות שסיפקו את החוויה הטובה ביותר בשיחות טלפון מכל האוזניות האחרות שבחנו.

הסוללה תחזיק ל-20 שעות, זה לא הזמן הארוך ביותר שמצאנו, אך זהו זמן מכובד שיחזיק לאורך הטיסות הארוכות ביותר. זמן הסוללה משתנה בהתאם למשך בו מנגנון ביטול הרעשים היה פעיל. אל דאגה, גם כאשר הסוללה מתרוקנת, קיים מנגנון טעינה מהירה איתו 15 דקות טעינה מאפשרות לקבל שעתיים וחצי נוספות של האזנה.

Bose 700 Noise-cancellation
Bose Noise Cancelling Wireless Bluetooth Headphones 700 / צילום: אמזון

תפעול וממשק המשתמש של האוזניות פשוטים ומתבצעים באמצעות שילוב של כפתורי טאצ׳ וכפתורים פיזיים, הנגישים באמצעות מגע בלבד ללא צורך במבט. הכפתורים הפיזיים שולטים בכיבוי והדלקה, קישוריות בלוטות׳, עוצמת ביטול הרעשים, והפעלת העוזרות הדיגיטליות – סירי, אלקסה או העוזרת של גוגל. ממשק טאצ׳ מאפשר לשלוט בעוצמת הווליום ולדלג בין שירים על ידי מחוות החלקה ונקישה על אוזנית ימין.

האוזניות נוחות מאוד, ותוכלו להרכיב אותן במשך שעות. הן קלות משקל ומאובזרות בספוג זיכרון רך באוזנית ובקשת. הן יושבות היטב על הראש ולא זזות, מבלי ללחוץ מידי על האוזניים.

אופן הקיפול והאריזה של האוזניות הוא שטוח והן יכנסו בקלות לנרתיק חצי קשיח שמסופק איתן. הנרתיק יחד עם האוזניות הוא בעובי 6 ס״מ כך שייכנס בקלות לכיס המושב שלפניכם במטוס ולא יתפוס הרבה מקום בתיק ביחס לאוזניות "Over Ear" אחרות.

אוזניות ביטול רעשים הטובות ביותר ״בתוך האוזן״: Airpods Pro

איירפודס פרו של אפל הן אוזניות אלחוטיות שיושבות בתוך האוזניים ("Earbuds"). אלו אוזניות ביטול הרעשים הראשונות שאפל הוציאו (שלא ממותגות כ-Beats). על אף שביטול הרעשים ואיכות הסאונד טובים הם לא הכי טובים שאפשר למצוא באוזניות מסוג זה, אך החבילה הכוללת שהאוזניות האלה מציעות מנצחת בגדול (*אם אתם משתמשי אפל). הסאונד, ביטול הרעשים, החיבור האוטומטי לטלפון ששמים את האוזניות, הנוחות והעיצוב המרשים הכניסו אותן אצלנו למקום הראשון כאוזניות ביטול הרעשים הטובות ביותר ("In Ear").

איירפודס פרו אוזניות ביטול רעשים הטובות ביותר
תכולת קופסת איירפודס פרו / צילום: אמזון

מנגנון ביטול רעשים האקטיבי באיירפודס פרו מצליח לחסום היטב רעש חיצוני. בטיסות, מקומות הומים ואפילו כשרצים או רוכבים מרגישים היטב את צמצום הרעשים. המנגנון פשוט להפעלה וכל שנדרש זו לחיצה ארוכה על גזע האוזנית. באיירפודס קיימים שלושה מצבים של ביטול רעשים אקטיבי: פעיל (נקרא ״צמצום רעשים״), כבוי ומצב ״חדירת רעשי רקע״. מצב הביניים ״חדירת רעשי רקע״ מאפשר לרעשים חיצוניים לחדור פנימה כאשר רוצים להיות ערים יותר למתרחש מסביב בעת שמאזינים למוזיקה.

האיירפודס פרו נוחות מאוד ולאחר זמן תשכחו כנראה ששמתם אותן. הן יושבות היטב באוזן בזכות האפשרות להתאמה אישית באמצעות שלושה מתאמי סיליקון בגדלים שונים המגיעים עם האוזניות. למען האמת הן יושבות כל-כך טוב שזה הופך אותן לאוזניות ריצה מצויינות שאין חשש שיפלו או יחליקו החוצה בעת האימון, גם כשמזיעים מאוד. אפל כמובן לקחה בחשבון שהאוזניות ישמשו גם לריצה ותכננה אותן כך שיהיו עמידות למים וזיעה. את הקומפקטיות, הנוחות והיציבות באוזן של האיירפודס פרו לא מצאנו באף אוזניות אחרות.

זמן הסוללה הוא 4.5 שעות כאשר מנגנון ביטול הרעשים האקטיבי פעיל, אך תוכלו לקבל 24 שעות של חיי סוללה באמצעות מארז האוזניות שגם טוען אותן. את המארז ניתן לטעון באופן אלחוטי או באמצעות כבל Lightning.

מארז האוזניות קטן ונכנס לכל כיס בקלות רבה. מידותיו 6 על 4 ס״מ עם עומק של 2 ס״מ.

איירפודס פרו אוזניות ביטול רעשים הטובות ביותר
איירפודס פרו הן אוזניות קטנות, נוחות ולא מורגשות. תוכלו לעשות איתן אימון עצים מבלי לחשוש שייפלו / צילום: אמזון

תפעול וממשק המשתמש פשוטים להפליא עם אוטומציה באמצעות מנגנון זיהוי אוזן אוטומטי, כך שברגע שתשימו את האוזניות השמע מהטלפון יועבר אליהן אוטומטית. כפתורי טאצ׳ על גזע האוזניות אחראים על וויסות מנגנון ביטול הרעשים ועל הפעלת סירי (ניתן להגדיר איזו אוזנית אחראית על מה).

החיסרון הגדול של האיירפודס פרו הוא שכדי לקבל את כל הטוב הזה אתם צריכים אייפון, אפל ווטש או מכשיר אחר של אפל. על אף שאפשר לחברם למכשירים שאינם של אפל, החוויה אינה דומה ואנו לא ממליצים להצטייד באיירפודס אם אתם עם אנדרואיד.

לקריאה נוספת על האיירפודס פרו כנסו לפוסט שלנו על איירפודס פרו טיפים טריקים ותכונות חבויות שאתם חייבים להכיר.

איירפודס פרו
חיבור מהיר למכשיר. לצערנו למשתמשי אפל בלבד / צילום: Apple

אם אתם עם אנדרואיד ומעוניינים באוזניות "In Ear" בעלות מנגנון לביטול רעשים אקטיבי, אנו ממליצים לבדוק את  1More Dual Driver ANC Pro. האוזניות האלו מציעות את מנגנון ביטול הרעשים הטוב ביותר לאוזניות "In Ear", האזנה דרך בלוטות׳ או כבל ותכונות נוספות שהופכות את האוזניות האלה לטובות ביותר עבור משתמשי אנדרואיד. אתר Wirecutter בחר את האוזניות האלה כאוזניות ביטול הרעשים הטובות ביותר.ההסתייגות היחידה שלנו מהאוזניות של 1More היא שהן לא נוחות לביצוע פעילות גופנית בשל הקולר שיושב על הצוואר.

אפשרות נוספת היא לבדוק את אוזניות Mpow X3, הבחירה שלנו לאוזניות הטובות ביותר בתקציב מוגבל "In Ear", המעוצבות כמו איירפודס פרו.

אוזניות לביטול רעשים משתלמות ״על האוזן״: Anker Soundcore Life Q20

לרוב באוזניות אלחוטיות לביטול רעשים בפחות ממאה דולר תמצאו וויתורים משמעותיים באיכות הצליל, איכות החומר ויעילות ביטול הרעשים. לכן האוזניות Anker Soundcore Life Q20 מפתיעות בחבילה המוצלחת שהן מציעות תמורת 60$ בלבד. על אף שיעילות ביטול הרעשים ואיכות הסאונד לא משתוות לבחירה שלנו כאוזניות הטובות ביותר Bose 700, האוזניות של Anker הן אופציה מצוינת במחיר משתלם, ותקבלו איתן את התמורה הרבה ביותר ביחס למחיר.

סאונד מצוין במחיר מפתיע
אוזניות ביטול רעשים הכי משתלמות / צילום: אמזון

מנגנון ביטול הרעשים (פאסיבי ואקטיבי) פועל היטב ומצמצם רעשים חיצוניים בצלילים נמוכים, כך שתוכלו להאזין למוזיקה בווליום סביר גם בסביבה רועשת. אך זה לא מושלם וקולות מסוימים כמו פטפוט או הקלדה נכנסים פנימה.

איכות הסאונד טובה וצלולה כך שכל מילות השיר המתנגן יהיו לכם ברורות. הסאונד עם בסים חזקים, ואם אתם אוהבים בסים האוזניות יקרצו לכם. ניתן גם להאזין באמצעות כבל שמגיע עם האוזניות, אך הסאונד פחות איכותי והמיקרופון לא פעיל בחיבור חוטי, כך שלא תוכלו להשתמש בסירי או בעוזרות הדיגיטליות האחרות.

האוזניות נוחות ומאובזרות בספוג זיכרון בכל אוזנית, משקלן סביר והן מרגישות יציב על האוזניים. הקישוריות בין האוזניות לטלפון טובה ותוכלו להסתובב בין החדרים בבית בלי לאבד את האות (אנקר טוענים לתמיכה עד מרחק של 35 מטר בקו ראייה ישיר בין הטלפון לאוזניות).

תפעול ושליטה על האוזניות פשוט ומתבצע באמצעות כפתורים פיזיים, שמרגישים צעצועיים מידי.

הסוללה של אוזניות Soundcore חזקה ומאפשרת האזנה ארוכה של 40 שעות עם בלוטות׳ וביטול רעשים אקטיבי פעיל (באופן רשמי אנקר מכריזים רק על 30 שעות האזנה). קיים מנגנון טעינה מהירה שייתן ארבע שעות האזנה במחיר חמש דקות טעינה בלבד.

אופן הקיפול והאריזה של האוזניות הוא באופן שטוח והן מגיעות עם מארז רך שלא יצליח להגן על האוזניות מפני מכה קשה.

אוזניות לביטול רעשים משתלמות ״בתוך האוזן״: Mpow X3

בטח כבר הבנתם שאנו חובבים את העיצוב של האיירפודס, ומעדיפים אוזניות שניתן לדחוף לכיס ולבצע איתן פעילות גופנית. לכן רצינו לאהוב את האוזניות Mpow X3 שדומות בעיצובן לאיירפודס, רק מעט גדולות יותר. ניגשנו אליהן עם ספקות בגלל המחיר הנמוך (60$), אך הופתענו לטובה. הן לא ברמה של האיירפודס, אך ביטול רעשים יעיל ואיכות סאונד טובה עם בסים חזקים שנשמעים היטב, מציעים חבילה טובה ביחס למחיר הנמוך. (*בשיחות טלפון מנגנון ביטול הרעשים פועל פחות טוב).

mpow מגושמות מעט ביחס לאיירפודס
אוזניות mpow x3, מגושמות יותר מהאיירפודס, אך נוחות ומתאימות לספורט / צילום: אתר xmpow

האוזניות נוחות ומגיעות כמו איירפודס פרו עם מתאמי סיליקון בגדלים שונים להתאמה לאוזן. עם התאמה טובה האוזניות יושבות טוב יותר באוזן, ויעילות יותר בחסימת רעשי הסביבה.
האוזניות עמידות במים וזיעה ואפשר לבצע איתן פעילות גופנית אינטנסיבית ואפילו להתקלח איתן אם אתם בקטע.

הסוללה מחזיקה 7 שעות בהאזנה בווליום בינוני, שזה יותר ממרבית האוזניות "In Ear" עם מנגנון ביטול רעשים. מארז האוזניות יספק עוד 20 שעות האזנה.
הקישוריות של האוזניות עם הטלפון יציבה, כך שניתן להסתובב בבית עם האוזניות מבלי לאבד את החיבור עד מרחק של 10 מטרים עם קו ראיה למכשיר.

השליטה על האוזניות היא באמצעות כפתורים בחלק האחורי של גזע האוזניות, אשר לוקח זמן להתרגל אליהם. באמצעות הכפתורים מדלגים על שירים, מפעילים/עוצרים את המוזיקה, עונים/מנתקים שיחות ומפעילים את ביטול הרעשים.

האריזה דומה לזו של האיירפודס רק בגרסה שמנה יותר, אך עדיין מארז האוזניות קטן וקל משקל כך שנכנס בקלות לכל כיס. מידות המארז הן: 5.4 ס״מ גובה, 4.8 ס״מ רוחב ו-3.2 ס״מ עובי. המארז, כמו באיירפודס, אחראי לטעינת האוזניות וקיים בו שקע USB-C לטעינת המארז עצמו. ארבע נורות לד ירוקות מהוות חיווי על מצב הסוללה של המארז.

אוזניות ביטול רעשים שלא נכנסו לרשימה

אוזניות לביטול רעשים שלא הכנסנו לרשימת המומלצים אך ראויות לציון:

Sony WH-1000XM3 הן אוזניות Over Ear עם ביטול הרעשים הטוב ביותר שקיים היום בשוק. יש מספר אתרי טכנולוגיה שמבצעים סקירות והשוואות בין אוזניות, שבחרו באוזניות של סוני במקום הראשון ובאוזניות של Bose רק במקום השני. יש להן שילוב טוב של ביטול רעשים, סאונד איכותי, נוחות וגודל אריזה שלא תופס הרבה מקום בתיק. בצד החסרונות יש סיכוי גבוה יותר שתחוו "Eardrum Suck" עם האוזניות של סוני. בנוסף, על מנת להגדיר ולכוון את האוזניות יש להשתמש באפליקציה ייעודית של סוני, מה שמגביל ואינו נוח.

Sony H.ear 2 WH-H900N הן אוזניות Over Ear מצוינות המבטלות רעשים ביעילות רבה בלי לייצר “Eardrum suck” שאופייני באוזניות עם ביטול רעשים אגרסיבי. הסאונד מאוזן וטבעי והאוזניות נוחות גם במשך שעות על האוזניים. עם חיי סוללה של 25 שעות אתם מסודרים גם לטיסות ולנסיעות הארוכות ביותר. קישור האוזניות לטלפון יכול להיות קצת מציק (נדרשת לחיצה ארוכה של 7 שניות עד הבהוב) וזה לא תמיד תופס, אך ברגע שהן מחוברות הקישור יציב לחלוטין. בקיפול ואריזת האוזניות הן תופסות קצת יותר מקום מהבחירה שלנו Bose 700.
המחיר של האוזניות האלה נמוך ב300-400 ש״ח מאשר הBose 700  או ה Sony WH-1000XM3 ויעלו באזור ה750 ש״ח. בשורה התחתונה אנו ממליצים עליהן מאוד.

1More Dual Driver ANC Pro הן אוזניות In Ear מומלצות, המציעות את ביטול הרעשים הטוב ביותר לאוזניות "In Ear". יתרון נוסף הוא האפשרות להאזין באמצעות חיבור חוטי בנוסף לזה האלחוטי, דבר שאינו נפוץ באוזניות "In Ear". אתר Wirecutter בחר בהן כאוזניות ביטול הרעשים הטובות ביותר. הבעיה העיקרית שלנו עם האוזניות של 1More היא שהן לא נוחות לביצוע פעילות גופנית בשל הקולר שיושב על הצוואר.

על אוזניות לביטול רעשים ולחץ באוזניים

מנגנון ביטול רעשים אקטיבי שפועל בעוצמה ועושה עבודה אפקטיבית, בעיקר באוזניות Over Ear, יכול לגרום לתחושת לחץ באוזניים (Eardrum Suck) ולכאב ראש. אותה תחושה שמרגישים בעת נסיעה במעלית מהירה בבניין גבוה.
אם אתם חווים את התופעה הזו, פשוט תנמיכו את רמת ביטול הרעשים. אחת הסיבות שאנחנו אוהבים את האוזניות Bose 700 היא היכולת לעבור בין 11 מצבים של ביטול רעשים (בין 0 ל-10). תזכרו שלא צריך את הרמה הגבוהה ביותר של ביטול רעשים בשביל חווית האזנה טובה עם אוזניות ביטול רעשים.

מקורות

  1. The Best Noise-Cancelling Headphones; נכתב: Bryan Butterworth, Lauren Dragan; פורסם: Wirecutter; תאריך: 10/06/2020
  2. Best Noise Cancelling True Wireless Earphones; נכתב: Christian Thomas; פורסם: Soundguys; ,תאריך: 14/07/2020
  3. In-Depth Review of the Mpow X3 True Wireless Earbuds; נכתב: Techguru; פורסם: Nerdytechy; תאריך: 19/06/2020
  4. Best Noise-Cancelling Headphones of 2020; נכתב: David Carnoy; פורסם: Cnet; תאריך: 16/07/2020
  5. The best noise cancelling headphones in 2020; נכתב: Alex Bracetti; פורסם: Tom's Guide; תאריך: 01/08/2020
  6. The best noise-cancelling headphones of 2020, whatever your budget; נכתב: Nick Pino, Olivia Tampini; פורסם: TechRadar; תאריך: 30/07/2020

אולי תרצו לקרוא גם: